Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Driver-groepen

In Fiery Driver worden afdrukopties gegroepeerd in categorieën voor eenvoudige toegang. Alle groepen of tabbladen bevatten afdrukopties die verwant zijn of elkaar aanvullen.

• Snelle toegang: bevat een aantal afdrukopties uit de andere groepen met taakeigenschappen. U kunt dit tabblad aanpassen, dus u kunt elke afdrukoptie toevoegen aan of verwijderen uit de weergave. Op het tabblad Snelle toegang kunt u snel afdrukopties vinden zonder door alle tabbladen van Taakeigenschappen te bladeren.

• Taakinfo: alle informatie over de taak, waaronder gebruikersinformatie die mogelijk is vereist voor gebruikersauthenticatie en taakafhandeling.

• Media: papierkenmerken en -bronnen voor het afdrukken en invoegen.

• Opmaak: definieert de inslag van de afdruktaak en het boekjesproces op het medium/vel, behalve voor plaatsing waarbij afwerkingsopties worden gecompenseerd, zoals bij lade-uitlijning.

• Kleur: kleurinstellingen en grafische functies (indien ingeschakeld). Dit tabblad wordt niet weergegeven wanneer u een zwart-witprinter aansluit.

• Afbeelding: alle instellingen voor Beeldkwaliteit die worden ondersteund door de verbonden Fiery-server en printer.

• Afwerking: afdrukopties die alleen verband houden met afwerkeenheden op de printer, en daarnaast beeldverschuiving om afwerkingsopties te compenseren. Deze opties vervangen de Printerinstellingen van de Fiery-server, maar kunnen vanuit Command WorkStation worden gewijzigd.

• VDP: alle instellingen voor afdrukken met variabele gegevens (VDP), zoals FreeForm en geavanceerde VDP-instellingen.

• Stempel: alle stempelopties voor het toevoegen of verbergen/verwijderen van een afbeelding voor de taak. Hieronder vallen ook watermerkeigenschappen die de positie en de stijl van een watermerk definiëren.

Opmerking: Het is mogelijk dat niet alle Fiery servers het tabblad Stempel ondersteunen.
  • Printer: informatie over de status van de printer, waaronder de huidige niveaus van papier en toner.

Opmerking: Tweerichtingscommunicatie moet zijn ingeschakeld om de informatie op het tabblad Printer te kunnen bijwerken.