Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Dubbelzijdige taken afdrukken

U kunt een enkelzijdige taak afdrukken als een dubbelzijdige (tweezijdige) taak door een instelling voor dubbelzijdig afdrukken op te geven, die de afdrukstand van de afgedrukte afbeeldingen bepaalt.

Opmerking: De weergegeven instellingen voor dubbelzijdig afdrukken zijn afhankelijk van de printer.

Als het document een oneven aantal pagina's heeft, wordt met deze optie een blanco pagina ingevoegd aan het einde van de taak.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery-server als uw printer.
  2. Open het dialoogvenster Volledige eigenschappen. (Zie Dialoogvenster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies.)
  3. Klik op het pictogram Opmaak.
  4. Selecteer een van de instellingen voor dubbelzijdig afdrukken:
    • Druk de bovenzijde van de afbeelding af op Zijde 1, aan dezelfde paginarand als de bovenzijde van de afbeelding op Zijde 2.

Staand Liggend
    • Druk de bovenzijde van de afbeelding af op Zijde 1, aan de tegenovergestelde paginarand van de bovenzijde van de afbeelding op Zijde 2.

Staand Liggend