Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Beeldverschuiving gebruiken

Beeldverschuiving is van invloed op het verschuiven van het beeld voor de volledige taak, niet per pagina.

U kunt echter uitlijninstellingen opgeven voor de pagina's aan de voorzijde (oneven) en achterzijde (even). Met Beeldverschuiving kunt u voorkomen dat de afbeelding wordt afgekapt.

Opmerking: Beeldverschuiving wordt niet ondersteund voor afdrukken met Boekje maken en Combineren.

In het algemeen is Beeldverschuiving nuttig voor het volgende:

• Corrigeren van het papierpad van de printer als dit niet is gecentreerd.

• Inhoud uitlijnen met voorgedrukte velden in formulieren.

• Inhoud aan de ene zijde van het papier correct uitlijnen met inhoud die al is afgedrukt op de andere zijde van het papier.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en selecteer de Fiery-server als uw printer.
  2. Open het dialoogvenster Volledige eigenschappen. (Zie Dialoogvenster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies.)
  3. Klik op het pictogram Afwerking.
  4. Vouw de optie Beeldverschuiving uit en selecteer Beeldverschuiving.
  5. Selecteer de meeteenheden.
  6. Typ in de velden X en Y de instellingen voor de verschuiving van de afbeelding voor Voorkant en Achterkant.
    Opmerking: De maximumwaarde voor zowel de X-as als de Y-as is 999,99 punten/13,89 inch/352,77 mm.
  7. Selecteer Voor- en achterkant uitlijnen om de afbeeldingen op de voor- en achterzijde passend uit te lijnen.