Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De Fiery Driver verwijderen

U kunt de Fiery Driver verwijderen van een clientcomputer.

De hulpprogramma's voor verwijdering kunnen lokaal geïnstalleerd zijn en lokaal gebruikt worden op een clientcomputer. Het is niet nodig verbinding te maken met de Fiery Driver voordat u de software gaat gebruiken.

U kunt de Fiery Driver, afhankelijk van het besturingssysteem, met behulp van de volgende methoden verwijderen:

• De Fiery Printer Delete Utility van een Windows-clientcomputer.
  • Het hulpprogramma Fiery Software Uninstaller van een Mac OS-clientcomputer.