Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Afdrukinstellingen bekijken en wijzigen

Fiery-functies bevat veelgebruikte afdrukinstellingen die specifiek zijn voor de printer. Met Fiery-functies worden de afdrukinstellingen gegroepeerd in tabbladen, die verschillen per printer.

Als u een standaardinstelling opgeeft, wordt de taak afgedrukt volgens de instellingen die zijn ingevoerd tijdens Instelling of volgens de standaardinstellingen van de printer.

Opmerking: Bepaalde hulpprogramma's, zoals Command WorkStation, kunnen afdrukinstellingen voor een taak vervangen. (Raadpleeg de Help van Command WorkStation.)
  1. Open het dialoogvenster Volledige eigenschappen. (Raadpleeg Dialoogvenster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies.)
  2. Selecteer de gewenste afdrukinstellingen voor de taak.