Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Driver gebruiken om opties in te stellen die op een printer zijn geïnstalleerd

Als u de afdrukopties voor de printer en de Fiery-server goed wilt gebruiken, moet u uw computer zodanig configureren dat de opties overeenkomen met de opties die op de printer zijn geïnstalleerd. Als u een printer met de Fiery Printer Driver Installer maakt, worden de geïnstalleerde opties automatisch geconfigureerd.

Met tweerichtingscommunicatie kan Fiery Driver de momenteel geïnstalleerde opties opvragen. De Fiery Driver geeft een overzicht van de geïnstalleerde opties op het tabblad Opties tab (of het tabblad Stuurprogramma) van Opties en toebehoren en activeert de afdrukinstellingen die afhankelijk zijn van die opties.

U kunt de geïnstalleerde opties van Fiery-server die uw computer gebruikt handmatig configureren. Als u geïnstalleerde opties wilt wijzigen, moet u het tabblad Opties (of het tabblad Stuurprogramma) in Opties en toebehoren in het hulpprogramma voor het installeren van printers in Mac OS gebruiken.

Wanneer u de installeerbare opties handmatig configureert, moet u geen opties inschakelen die niet zijn geïnstalleerd op de printer. Anders komen de afdrukopties die worden weergegeven in de Fiery Driver mogelijk niet overeen met de werkelijk beschikbare afdrukopties.

U kunt de geïnstalleerde opties van Printers en scanners instellen in Systeemvoorkeuren.