Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Bureaubladprinter gebruiken voor afdrukken via slepen-en-neerzetten (optioneel)

Met Bureaubladprinter kunt u een Fiery-server-pictogram op uw bureaublad maken. U kunt een bestand afdrukken naar de Fiery-server door het bestand naar het pictogram te slepen.

1. Selecteer Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik vervolgens op Printers en scanners.
  2. Sleep een Fiery-server vanuit de lijst met printers naar het bureaublad.