Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Gebruik Tweerichtingscommunicatie om de printerstatus te bekijken

Als Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld, kunt u de status van de printer en de instellingen van ColorWise ophalen vanuit de Fiery-server en deze weergeven in Fiery Driver.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

• Er moet een verbinding zijn met een geldige Fiery-server via het netwerk.

• De Fiery-server moet ColorWise-instellingen ondersteunen.

• De status van de printer omvat de huidige papier- en tonerniveaus.

Opmerking: U kunt Kleurinstellingen gebruiken in Command WorkStation om de ColorWise-instellingen in te stellen op de Fiery-server.

Raadpleeg het onderdeel Afdrukken in kleur in het pakket met gebruikersdocumentatie voor meer informatie over ColorWise-afdrukopties.

1. Klik in de toepassing op Bestand > Afdrukken en selecteer de Fiery-server als uw printer.
  2. Klik op Fiery-functies in de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op Tweerichtingscommunicatie.
    Opmerking: Het IP-adres of de DNS-naam van de Fiery-server in het veld Printeradres wordt automatisch ingevoerd en kan niet worden bewerkt.
  3. Klik op Volledige eigenschappen.
  4. Klik op het Printer -pictogram om de status van de printer te controleren.