Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Dialoogvenster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies

In het dialoogvenster Volledige eigenschappen kunt u diverse opties instellen zoals watermerken en voorinstellingen, en aangepaste paginaformaten definiëren.

1. Klik op Bestand > Afdrukken in de toepassing waarmee u werkt en stel de Fiery-server in als uw printer.
  2. Klik op Fiery-functies in de keuzelijst.
  3. Klik op Volledige eigenschappen.
Gebruiksrechtovereenkomst