Fiery Driver voor Mac OS

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Aanmeldinformatie invoeren

Als op de Fiery-server gebruikersauthenticatie is vereist om af te drukken, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren wanneer u hiermee afdrukt.

1. Open het dialoogvenster Volledige eigenschappen. (Raadpleeg Dialoogvenster Volledige eigenschappen openen in Fiery-functies.)
  2. Klik op het pictogram Taakinfo en vouw Gebruikersauthenticatie uit.
  3. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de velden.
  4. Geef de gewenste afdrukinstellingen op en druk vervolgens het document af.