Fiery Driver mahdollistaa sovellusten kommunikoinnin Fiery Serverin kanssa sekä asiakirjojen tulostuksen. Fiery Driver toimii yhdessä Fiery Servers -palvelimien kanssa, jotka käyttävät PostScript-kieltä.

Fiery Driveria käytettäessä ota huomioon seuraavat seikat:

• Fiery Driverissa on oletusasetukset useimpia sovelluksia ja tulostimia varten. Voit muuttaa asetuksia helposti, jos asennat uuden tulostinvaihtoehdon tai haluat määrittää tietyn toiminnon.

• Tulostusvaihtoehtojen ja niiden asetusten avulla voit käyttää tulostimen erityisominaisuuksia. Esimerkiksi Kaksipuolinen-tulostuksessa voit määrittää tulostettavien kuvien suunnan.

• Jotkin Fiery Driverin tulostusasetukset (asiakirjan ominaisuudet) ovat käytettävissä myös sovelluksista työn tulostuksen yhteydessä.

• Yleensä kun Fiery Driver -tulostusasetuksia muutetaan Laitteet ja tulostimet (tai Tulostimet ja faksit tai Tulostimet) -kansiosta, muutokset tulevat voimaan yleisissä asetuksissa, jotka koskevat kaikkia valitulla tulostimella tulostettuja töitä. Lisäksi samat asetukset on ehkä valittava sovelluksesta käsin, koska sovelluskohtaiset asetukset saattavat ohittaa yleiset asetukset. Sovelluksesta käsin valitut tulostusasetukset ovat yleensä voimassa kyseisen istunnon aikana, kun sovellus on avoinna.

Tietoja tietyistä Fiery Driverin tulostusasetuksista ja -vaihtoehdoista on asiakirjassa Tulostaminen, joka on osa käyttöopassarjaa.