Esiasetusten käyttäminen Fiery Driverissa

Voit luoda, muokata, nimetä uudelleen, poistaa sekä tuoda ja viedä esiasetuksia. Voit myös palauttaa käyttöön esiasetuksen oletusasetukset.

Huomautus: Esiasetusten tiedostomuoto on .sav tai .xml. Jos tiedostomuoto on .sav, jokainen esiasetus on yksittäinen tiedosto. Jos tiedostomuoto on .xml, kaikki esiasetukset ovat samassa tiedostossa. Esiasetukset-tiedosto luodaan käyttäjäkohtaisesti.