Fiery-tulostus-välilehti

Fiery-tulostus-välilehti toimii kaikkien useimmin käytettyjen tulostustoimintojen ohjauskeskuksena.

Fiery-tulostus-välilehti sisältää usein käytettyjä tulostusasetuksia, jotka ovat Fiery Driver- ja tulostinkohtaisia. Jos valitaan oletusasetus, työ tulostuu käyttöönoton yhteydessä määritettyjen asetusten tai tulostimen oletusasetusten mukaisesti.

Huomautus: Voit myös määrittää ja käyttää joitakin Fiery-tulostus-välilehden asetuksia sovelluksesta, ja sovelluksen asetukset saattavat ohittaa Tulostusmääritykset-kohdassa tehdyt asetukset.

Lisäksi jotkin apuohjelmat, kuten Command WorkStation, voivat ohittaa jotkin työn tulostusasetukset. (Katso Command WorkStationin ohje.)