Käyttöjärjestelmä määrittää, miten avataan kansio, joka sisältää tietokoneeseen asennetut tulostimet.

1. Siirry kohtaan, jossa luetellaan verkkoon liitetyt laitteet ja tulostimet.

Tulostimet näytetään kansiossa Laitteet ja tulostimet (tai Tulostimet ja faksit tai Tulostimet).

2. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 8.1 / Server 2012 R2: Avaa aloitusnäyttö painamalla näppäimistön Windows-näppäintä. Napsauta Ohjauspaneeli ja sitten Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 8 / Server 2012: Avaa aloitusnäyttö painamalla näppäimistön Windows-näppäintä. Avaa Hae-oikopolku siirtämällä hiiren osoitin näytön oikeaan yläkulmaan tai oikeaan alakulmaan, liikuta sitä ylös tai alas ja napsauta Hae. Kirjoita hakuruutuun Ohjauspaneeli, napauta tai napsauta Sovellukset ja napauta tai napsauta sitten tuloksissa Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteet ja tulostimet.
    • Windows 7 / Server 2008 R2: Napsauta Käynnistä > Laitteet ja tulostimet.
    • Windows Vista / Server 2008: Napsauta Käynnistä > Ohjauspaneeli ja kaksoisnapsauta sitten Tulostimet.
    • Windows XP / Server 2003: Napsauta Käynnistä > Tulostimet ja faksit.