Pikatoiminnot-kuvakkeen mukauttaminen Fiery-tulostus-välilehdellä

Fiery-tulostus-välilehdellä oleva Pikatoiminnot-kuvake voidaan mukauttaa lisäämällä siihen usein käytettyjä tulostusasetuksia.

Tämä säästää aikaa, sillä muita tulostusasetusten kuvakkeita ei tarvitse avata, jos haluat ainoastaan määrittää Pikatoiminnot-näkymään lisäämiäsi asetuksia.

Kun sijoitat jonkin tulostusasetuksen Pikatoimintoihin, se on yhä näkyvissä myös sen alkuperäisen tulostusasetuskuvakkeen alla. Voit määrittää asetuksen kummasta tahansa paikasta.

Pikatoiminnot eivät tue sellaisia tulostusasetuksia, kuten Perusasetukset ja Asiantuntija-asetukset Väri-välilehdellä tai Sekatulostusmateriaali Materiaali-välilehdellä, jotka avautuvat uudessa ikkunassa, kun ne valitaan.

1. Tee jokin seuraavista:
    • Avaa Tulostusmääritykset-valintaikkunasta kansio, joka sisältää asennetut tulostimet, napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostusmääritykset. (Katso Asennetut tulostimet sisältävän kansion avaaminen.)

• Napsauta sovelluksessa Tiedosto > Tulosta tai Tiedosto > Tulostimen asetukset ja valitse tulostimeksi Fiery Server. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

Asiakirjan ominaisuudet -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

2. Napsauta Fiery-tulostus-välilehteä.
  3. Napsauta Pikatoiminnot-kuvaketta ja sitten Mukauta-painiketta.
  4. Lisää tai poista pikavalinta valitsemalla yksi niistä ja siirtämällä se Käytettävissä olevat pikanäppäimet -luettelosta Nykyiset pikanäppäimet -luetteloon tai poistamalla se siitä.
    Huomautus: Pikatoiminnot-välilehti ei voi olla tyhjä. Jos poistat kaikki asetukset Pikatoiminnoista, oletusasetukset palautetaan käyttöön.
  5. Tallenna muutokset napsauttamalla OK.