Fiery Driverin esiasetukset

Esiasetus on Fiery Driverissa kokoelma tulostusasetuksia, joita voidaan käyttää myöhemmin.

Voit valita Esiasetukset-luettelosta jonkin työn esiasetuksen tai luoda uuden esiasetuksen Fiery Driverissa määritettyjen nykyisten asetusten mukaisesti. Jos jossain työssä ei ole parhaillaan käytössä esiasetusta, esiasetuskenttä on tyhjä eli Esiasetukset-kentässä ei näy mitään tekstiä. Kaikki ominaisuudet näkyvät alkuperäisinä oletusasetuksina. Kun jokin työn esiasetus valitaan, kaikki asetukset päivittyvät vastaamaan tallennettua esiasetusta. Jos muutat jotain tulostusasetusta, Esiasetukset-luettelo palautuu tyhjäksi.

Töiden esiasetuksia on kahta tyyppiä:

• Paikalliset esiasetukset – Tallennettu käyttäjän paikalliseen tietokoneeseen, ei jaettu muiden käyttäjien kanssa.

Paikalliset esiasetukset ovat saatavilla Esiasetukset-luettelossa aina Fiery Serveriä käytettäessä. Ne pysyvät kiintolevyllä, kunnes poistat ne.

• Palvelimen esiasetukset – Tallennettu Fiery Serveriin käyttämällä Command WorkStationia ja jaettu Fiery Serverin muiden käyttäjien kanssa. Julkaistut Palvelimen esiasetukset näkyvät Esiasetukset-luettelossa.

Kun työhön käytetään jotakin Palvelimen esiasetusta, esiasetuksista tulee osa työtä ja ne pysyvät työssä, kunnes niihin tehdään muutoksia.

Palvelimen esiasetuksia ei voi muuttaa Fiery Driverissa. Jos Palvelimen esiasetus on lukinnut tulostusasetukset, voit ohittaa tulostusasetukset Fiery Driverissa valittuasi sen työtä varten. Tällöin Esiasetukset-ruutu muuttuu tyhjäksi. (Katso Command WorkStationin ohje.)