Kaksipuolisten töiden tulostaminen

Voit tulostaa yksipuolisen työn kaksipuolisena työnä määrittämällä kaksipuolisen asetuksen, joka määrittää tulostettavien kuvien suunnan.

Huomautus: Näytössä näkyvät kaksipuolisen tulostuksen asetukset vaihtelevat tulostimen mukaan.

Jos asiakirjan sivumäärä on pariton, tämä asetus lisää tyhjän sivun työn loppuun.

1. Napsauta sovelluksessa Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostimeksi Fiery Server.
  2. Napsauta painiketta, joka tuo näkyviin Asiakirjan ominaisuudet -ikkunan.

Asiakirjan ominaisuudet -ikkuna avataan eri tavoin eri sovelluksissa.

3. Napsauta Asettelu-kuvaketta.
  4. Valitse jokin kaksipuolisen tulostuksen asetuksista:
    • Tulosta kuvan yläosa 1. puolelle sivun samalle reunalle kuin kuvan yläosa 2. puolella.

Pysty Vaaka
    • Tulosta kuvan yläosa 1. puolelle sivun vastakkaiselle reunalle kuin kuvan yläosa 2. puolella.

Pysty Vaaka