Vesileimojen käyttäminen Fiery Driverissa

Fiery Driverin vesileimatoiminnon avulla voit tulostaa tekstiä (tulostavasta sovelluksesta tulevan tekstin lisäksi) asiakirjan ensimmäisen sivun tai jokaisen sivun poikki.

Voit määrittää, tallentaa ja käyttää vesileimamäärityksiä kaikkiin Fiery Server -tulostimiin ja kaikkiin asiakirjoihin. Voit myös määrittää vesileima-asetukset tulostaessasi asiakirjaa.

Huomautus: Kaikki sovellukset eivät tue vesileiman tulostamista. Kaikkien fonttien, kuten tiettyjen japanilaisten ja kiinalaisten fonttien, tulostaminen vesileimoihin ei ole mahdollista.