Tulostusasetusten muuttaminen Fiery Driverilla

Voit muuttaa tulostusasetuksia nykyistä asiakirjaa tai kaikkia tietokoneelta lähetettäviä asiakirjoja varten.

Muutoksen laajuus määräytyy sen mukaan, mitä menetelmää käytät asetuksen muuttamiseen.

• Jos muutat asetuksen sovelluksesta käsin, muutos koskee yleensä asiakirjoja, jotka tulostetaan, kun kyseinen sovellus on auki.

• Jos muutat asetuksen Tulostusmäärityksistä käsin, muutos koskee valittua tulostinta ja kaikkia kyseiseen tulostimeen lähetettäviä tulostustöitä. Jos sama toiminto voidaan kuitenkin määrittää myös sovelluksesta käsin, sovelluksen asetus saattaa ohittaa Tulostusmäärityksissä tehdyn asetuksen.

Huomautus: Jos muutat jonkin tulostusasetuksen yksittäistä asiakirjaa varten Tulostusmäärityksissä, muista tarvittaessa palauttaa asetus oletusarvoon ennen muiden asiakirjojen tulostamista käynnissä olevan sovellusistunnon aikana. Sovelluksen sulkeminen palauttaa kaikki asetukset Tulostusmääritysten oletusarvoihin.

Jotkin tehtävät edellyttävät, että asetus muutetaan käyttämällä tiettyä menetelmää. Esimerkiksi kaikki muutokset fonttiasetuksiin on tehtävä Tulostusmäärityksistä, ei sovelluksesta käsin. Lisäksi jos sovellus ei mahdollista asetusten muuttamista, on käytettävä Tulostusmäärityksiä.