Tulostimeen asennettujen ominaisuuksien määrittäminen Fiery Driverilla

Jotta tulostimen ja Fiery Serverin tulostusasetuksia voitaisiin käyttää oikein, Fiery Server on määritettävä tietokoneesta käsin vastaamaan tulostimeen asennettuja asetuksia.

Kun Kaksisuuntainen tiedonsiirto on käytössä, se ohittaa asennettaviin vaihtoehtoihin Fiery Driverin asennuksen yhteydessä tehdyt asetukset. Kaksisuuntaisen tiedonsiirron avulla Fiery Driver voi myös lähettää kyselyn tulostimeen ja noutaa tulostimeen sillä hetkellä asennettuna olevat vaihtoehdot. Asennetut vaihtoehdot luetellaan Asennetut vaihtoehdot -luettelossa ja ne Fiery Driver -asetukset aktivoidaan, jotka liittyvät noihin vaihtoehtoihin.

Kun asennettavat vaihtoehdot määritetään manuaalisesti, tulostimen määritysten on vastattava niitä. Muuten Fiery Driverissa näkyvät tulostusasetukset eivät välttämättä vastaa oikeasti käytettävissä olevia tulostusasetuksia.

Voit myös palauttaa käyttöön oletusasetukset.