Fiery Driver for macOS

Fiery Driver lar programmene dine kommunisere med din Fiery-server, og skrive ut dokumenter.

Fiery-funksjoner, et tillegg for Fiery Driver for macOS, lar programmer skrive ut dokumenter til din Fiery-server.

Når du bruker Fiery-funksjoner, må du huske følgende retningslinjer:

• Fiery-funksjoner har standardinnstillinger for de fleste programmer og skrivere. Du kan enkelt endre innstillingene hvis du installerer et nytt skrivervalg eller ønsker andre innstillinger for en bestemt funksjon.

• Du får tilgang til Fiery-funksjoner direkte fra dialogboksen Skriv ut i macOS når du skriver ut en jobb.

• Utskriftsvalg og deres innstillinger gir deg tilgang til spesialfunksjonene til skriveren. For eksempel vil Dupleks-valget la deg angi retningen på utskrevne bilder.

• Når du skriver ut fra programmer som har programspesifikke alternativer for full blødning og skalering, anbefaler vi at du definerer disse innstillingene i Fiery Driver for de fleste programmer. For Adobe-programmer, hvis innstillingene for full blødning og skalering er gjort i Skriv ut-dialogboksen i programmet, og du ikke angir dem i Fiery Driver for å matche innstillingene i programmet, kan det endre utskriftskaleringen og det utskrevne bildet.

Hvis du vil vite mer om spesifikke Fiery Driver-utskriftsinnstillinger og utskriftsvalg, se Utskrift, som er en del av brukerdokumentasjonen.