Bruk toveis kommunikasjon for å vise skriverstatus

Toveis kommunikasjon, når det er slått på, kan hente skriverstatus og ColorWise-innstillinger fra Fiery-server, og vise dem i Fiery Driver.

Følgende betingelser gjelder:

• Det må være en forbindelse til en gyldig Fiery-server via nettverket.

• Fiery-server må støtte ColorWise-innstillinger.

• Skriverstatus inkluderer gjeldende papir- og tonernivåer.

Merk: Du kan bruke Color Setup i Command WorkStation for å angi ColorWise-innstillingene på Fiery-server.

Hvis du vil vite mer om ColorWise-utskriftsvalg, kan du se Fargeutskrift, som er en del av brukerdokumentasjonen.

1. I programmet klikker du på Fil > Skriv ut og velger Fiery-server som skriveren din.
  2. Klikk på Fiery-funksjoner i rullegardinlisten, og klikk deretter på Toveis kommunikasjon.
    Merk: IP-adressen eller DNS-navnet til Fiery-server i Skriveradresse-feltet legges inn automatisk og kan ikke redigeres.
  3. Klikk på Alle egenskaper.
  4. Klikk på Skriver -ikonet for å overvåke statusen til skriveren.