Tilpasse Hurtigtilgang-visningen i Fiery-funksjoner

Hurtigtilgang-visningen, som er et område under Fiery-funksjoner kan tilpasses med utskriftsvalg som du bruker ofte. Dette sparer tid siden du ikke trenger å åpne alle de andre utskriftsvalgikonene for å angi valgene du plasserte i Hurtigtilgang-visningen.

Når du plasserer et utskriftsvalg i Hurtigtilgang-visningen, vises det fremdeles under det opprinnelige utskriftsvalgikonet. Du kan angi valget fra begge plasseringene.

Hurtigtilgang støtter ikke utskriftsvalg som Blandede medierMedier-fanen, som åpnes i et nytt vindu når du velger dem.

Alle utskriftsvalg i Hurtigtilgang-panelet er utenfor skriverdriverens Jobbegenskaper. Hvis du velger dem, overstyrer de eventuelle forhåndsinnstillinger som allerede er valgt. Hvis du bruker en forhåndsinnstilling og har endret innstillinger i Hurtigtilgang-panelet (unntatt kopier), tilbakestilles navnet på forhåndsinnstillingen til et tomt navn.

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og klikk på Fiery-server som skriver.
  2. Klikk på Fiery-funksjoner i listen.
  3. Klikk på Tilpass for å angi valgene som vises i Hurtigtilgang-panelet.
  4. Legg til eller fjern en snarvei ved å velge en og flytte den fra listen Tilgjengelige snarveier til/fra listen Gjeldende snarveier.
    Merk: Visningen Hurtigtilgang kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle valgene fra Hurtigtilgang, går den tilbake til standardgruppen med valg.
  5. Klikk på OK for å lagre endringene.