Forhåndsinnstillinger i Fiery Driver

En forhåndsinnstilling er en samling av utskriftsinnstillinger i Fiery Driver som du kan bruke på et senere tidspunkt.

Du kan velge en forhåndsinnstilling fra Forhåndsinnstillinger-listen eller opprette en ny forhåndsinnstilling basert på de gjeldende valgene som er angitt i Fiery Driver. Hvis en jobb ikke bruker en forhåndsinnstilling, er forhåndsinnstillingsfeltet tomt. Det vises ingen tekst i Forhåndsinnstillinger-feltet. Alle egenskapene viser de opprinnelige standardinnstillingene. Hvis du velger en forhåndsinnstilling for jobben, oppdateres alle innstillinger for å reflektere den lagrede forhåndsinnstillingen. Hvis du endrer noen utskriftsinnstillinger, blir Forhåndsinnstillinger-listen tom igjen.

Det er to typer forhåndsinnstillinger:

• Lokale forhåndsinnstillinger – Lagret på brukerens lokale datamaskin.

Lokale forhåndsinnstillinger er tilgjengelige i Forhåndsinnstillinger-listen hver gang du bruker Fiery-server. De forblir på den lokale harddisken til du sletter dem.

• Forhåndsinnstillinger for server – Lagret på Fiery-server med Command WorkStation og deles med andre brukere av Fiery-server. Publiserte Forhåndsinnstillinger for server vises i Forhåndsinnstillinger-listen.

Når du tar i bruk Forhåndsinnstillinger for server for en jobb, blir forhåndsinnstillingene en del av jobben og forblir sammen med jobben til du endrer dem.

Du kan ikke endre Forhåndsinnstillinger for server i Fiery Driver. Hvis Forhåndsinnstillinger for server har låst utskriftsinnstillinger, kan du overstyre utskriftsinnstillingene i Fiery Driver når du har valgt dem for jobben. Når de overstyres blir Forhåndsinnstillinger-boksen tom. (Se Command WorkStation Hjelp.)