Skrive ut dupleksjobber (tosidige)

Du kan skrive ut en enkeltsidig jobb som en dupleksjobb (tosidig) ved å angi en dupleksinnstilling som bestemmer retningen på de utskrevne bildene.

Merk: Dupleksinnstillingene som vises, varierer etter skriver.

Hvis dokumentet har et ulikt sideantall, setter dette valget inn en blank side på slutten av jobben.

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og velg Fiery-server som skriver.
  2. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  3. Klikk på Layout-ikonet.
  4. Velg en av dupleksinnstillingene:
    • Skriv ut toppen av bildet på side 1, på samme kant av siden som toppen av bildet på side 2.

Stående Liggende
    • Skriv ut toppen av bildet på side 1, på motsatt kant av siden fra toppen av bildet på side 2.

Stående Liggende