Bruke vannmerker i Fiery Driver

Vannmerke-funksjonen i Fiery Driver lar deg skrive ut tekst (uavhengig av hva som leveres av utskriftsprogrammet) over den første siden eller på hver side i dokumentet.

Du kan definere, lagre og bruke vannmerkedefinisjonene for alle Fiery-server-skrivere og -dokumenter. Du kan også angi vannmerkeinnstillinger når du skriver ut et dokument.

Merk: Ikke alle programmer støtter vannmerkeutskrift. Ikke alle skrifter, som enkelte japanske og kinesiske skrifter, blir skrevet ut i vannmerker.