Fiery Driver-grupper

Fiery Driver-grupperer utskriftsvalg etter kategorier for å gi enklere tilgang. Hver gruppe eller fane inneholder utskriftsvalg som er relatert til hverandre eller som utfyller hverandre.

• Hurtigtilgang – Inneholder duplikatutskriftsvalg fra de andre jobbegenskapsgruppene. Den kan tilpasses, så alle utskriftsvalg kan legges til eller fjernes fra oversikten. Hurtigtilgang-fanen lar deg finne utskriftsvalg raskt uten å måtte bla gjennom alle Jobbegenskaper-fanene.

• Jobbinformasjon – All informasjon om jobben, inkludert brukerinformasjon som kan være nødvendig for brukergodkjenning og jobbhåndtering.

• Medier – Attributter og papirkilder for utskrift og innsetting.

• Layout – Definerer utskyting av utskriftsjobben og hefteprosessen på mediet/arket, unntatt plassering som kompenserer for ferdigstillingsvalg, for eksempel Skuffjustering.

• Farge – Fargeinnstillinger og grafikkfunksjoner (når slått på). Denne fanen vises ikke når du kobler til en svart-hvitt-skriver.

• Bilde – All bildekvalitetsinnstillinger som støttes av tilkoblet Fiery-server og skriver.

• Ferdigstilling – Utskriftsvalg som bare er relatert til ferdigstillingsutstyr på skriveren, og også bildeforskyvning for å kompensere for ferdigstillingsvalg. Disse valgene overstyrer innstillinger i Fiery-server Skriveroppsett, men kan endres fra Command WorkStation.

• VDP – Alle VDP-innstillinger (Variable Data Printing) som FreeForm og avanserte VDP-innstillinger.

• Stempling – Alle bildestemplingsvalg som legger til eller skjuler/fjerner et bilde i jobben. Dette inkluderer også vannmerkeegenskaper som definerer plasseringen av og stilen på vannmerket.

Merk: Stempling-fanen støttes kanskje ikke for alle Fiery-servere.
  • Skriver – Informasjon om skriverstatus, inkludert gjeldende papir- og tonernivåer.

Merk: Toveis kommunikasjon for skriveren må være slått på for at Skriver-fanen skal oppdateres.