Arbeide med tilpassede sidestørrelser i Fiery Driver

Med egendefinerte sidestørrelser kan du angi dimensjonene for en side som skrives ut. Når du har angitt en egendefinert sidestørrelse, kan du bruke den fra et program uten å måtte definere den på nytt hver gang du skriver ut.

For egendefinerte sidestørrelser samsvarer Bredde med kortsiden og Høyde med langsiden av jobben. Angi egendefinerte sidestørrelser på denne måten, uansett retningsinnstillingene i programmet.