Bruk Bildeforskyvning

Bildeforskyvning påvirker forskyvningen av bildet for hele jobben, ikke per side.

Du kan imidlertid angi justeringsinnstillinger for forsidene (ulike) og baksidene (like). Bildeforskyvning kan hindre at bildet blir avkuttet.

Merk: Bildeforskyvning støttes ikke for Heftemodul og Samleutskrift.

Rent generelt er Bildeforskyvning nyttig for å:

• Korrigere for skriverens papirbane som ikke er midtstilt.

• Justere innhold etter forhåndsutskrevne felter i skjemaer.

• Justere innholdet på én side av papiret riktig etter innhold som allerede er skrevet ut på andre siden av papiret.

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og velg Fiery-server som skriver.
  2. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  3. Klikk på Ferdigstilling-ikonet.
  4. Utvid valget Bildeforskyvning og velg Bildeforskyvning.
  5. Velg måleenhetene.
  6. Skriv inn bildeforskyvningsinnstillingene for Forside og Bakside i feltene for X- og Y-aksen.
    Merk: Maksimumsverdien for både X- og Y-aksen er 999,99 punkt/13,89 tommer/352,77 mm.
  7. Hvis du vil justere for- og baksidebildene proporsjonalt, velger du Juster for- og baksidebilder.