Opprette tilpassede Fiery Drivers

Fiery Driver Configurator er et frittstående Windows-program som tillater at en administrator oppretter tilpassede Fiery PS Drivers for Windows-klientmaskiner.

Ved å lagre konfigurasjonsfilen fra Windows Fiery Driver Configurator og så bruke den medfølgende Mac OS Fiery Driver Configurator, kan en skriverdriverpakke for Mac OS opprettes.

Fiery Driver Configurator oppretter ganske enkelt en forenklet skriverdriver, for eksempel for å dekke behovene til en bestemt gruppe eller forretningsenhet innenfor et selskap.

Administratoren kan vise/skjule og låse/låse opp funksjoner og angi standardinnstillinger for utskriftsvalgene.

Når du oppretter en tilpasset Fiery Driver for Windows, kan du også opprette samme tilpassede Fiery Driver for Mac OS.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du se Fiery Driver Configurator Hjelp.