Taken beheren in Fiery Compose

Fiery Compose biedt hulpmiddelen om een taak op te slaan, te verwijderen en af te drukken.

Een taak opslaan in Fiery Compose

Als u wijzigingen aanbrengt in een taak in Fiery Compose, moet u de taak opslaan voordat u ze afdrukt.

1. Klik op Bestand > Opslaan.
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Opslaan als normale taak: hiermee kunt u de taak opslaan op de Fiery Server.

• Opslaan als PDF-bestand: hiermee kunt u de taak opslaan op een lokale schijf.

Een taak verwijderen die is geopend in Fiery Compose

Als u een taak wilt verwijderen die is geopend in Fiery Compose, keert u terug naar de interface van Command WorkStation.

1. Sluit de taak in Fiery Compose.
  2. Verwijder de taak vanuit Command WorkStation.

Raadpleeg de Help van Command WorkStation voor meer informatie.