Avaa Fiery-tulostus-välilehti.

Voit määrittää Fiery-palvelimen tulostusasetukset Fiery-tulostus-välilehdessä.

1. Avaa asennettujen tulostimien luettelo. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)
  2. Toimi seuraavasti:
    • Napsauta Laitteet ja tulostimet -kansiossa haluamaasi tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostusmääritykset.
    • Valitse Tulostimet ja skannerit -välilehdessä Hallinta ja valitse sitten Tulostusmääritykset.
  3. Napsauta Fiery Printing (Fiery-tulostus)-välilehteä.