Asiakirjan mukautetun koon tai sivukoon määrittäminen tai muokkaaminen työtä varten

Voit määrittää asiakirjan mukautetun koon tai syötekoon työtä varten sekä muokata niitä.

Asiakirjan koko on digitaalinen syöte (alkuperäisessä asiakirjassa määritetty sivukoko), ja tulostuksen paperikoko on fyysinen tuloste (tulostimen lokerossa olevan paperin todellinen koko).

Fiery Driver määrittää tulostuksen Paperikoko-asetukseksi oletusarvoisesti Asiakirjan koko -asetuksen. Sillä ei ole merkitystä, tulostetaanko yksi asiakirjan sivu vai useita asiakirjan sivuja yhdelle arkille.

1. Avaa kansio, joka sisältää asennetut tulostimet. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)
  2. Napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostusmääritykset.
  3. Napsauta Materiaali-kuvaketta.
  4. Napsauta Asiakirjan koko (tai Sivukoko) -valikon alla olevaa Mukautettu-painiketta.
  5. Määritä seuraavat asetukset mukautetulle asiakirjan koolle tai sivukoolle:
    • Mitat – Määritä asiakirjan tai tulostustyön leveys ja korkeus.

• Yksikkö – Valitse mittayksikkö asiakirjaa tai tulostustyötä varten.