Virheen käsittelytoiminnon sisällyttäminen tulostusongelmia varten

Fiery Driver kykenee tunnistamaan tiettyjä virheitä, joita Windows ei tunnista, ja se mahdollistaa PostScript-virheen käsittelytoiminnon lähettämisen kaikkien tulostettavien asiakirjojen mukana.

Kun lähetät virheen käsittelytoiminnon tulostimeen, tulostin tulostaa virheellisestä sivusta niin paljon kuin on käsitelty virheettömästi ja tulostaa sitten virheilmoituksen sisältävän sivun.

Huomautus: PostScript-virheen käsittelytoiminto ei ole käytettävissä, kun valittuna on EPS-muoto.
  1. Avaa kansio, joka sisältää asennetut tulostimet. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)
  2. Napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostusmääritykset.
  3. Napsauta PostScript-välilehteä.
  4. Valitse Tulosta PostScript-virheiden tiedot -asetus.