PostScript-tiedostoon tulostuksen määrittäminen

Voit määrittää Fiery Driver in luomaan PostScript-tiedostoja. Tästä on hyötyä, jos sovelluksesta ei voi tulostaa PostScript-tiedostoja.

1. Avaa kansio, joka sisältää asennetut tulostimet. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)
  2. Napsauta haluamasi tulostimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta sitten Tulostimen ominaisuudet tai Ominaisuudet.
  3. Napsauta Portit-välilehteä.
  4. Valitse porttiluettelosta FILE.
  5. Säädä tarvittaessa tulostusasetuksia ja tulostimen asetuksia ennen tiedostoon tulostamista.