Tulostimeen asennettujen vaihtoehtojen muuttaminen Fiery Driver -sovelluksella

Tulostimeen asennettujen vaihtoehtojen muokkaamiseen on käytettävä Fiery Driver -sovellusta.

Huomautus: Jos haluat määrittää asennettuja vaihtoehtoja, poista Kaksisuuntainen tiedonsiirto ensin manuaalisesti käytöstä (poista valinta valintaruudusta).
Huomautus: Käyttäjätilien valvonta (UAC) -toiminto on käytettävissä Windows-käyttöjärjestelmissä, jotka tukevat Fiery-palvelinta. Asennettavissa olevia vaihtoehtoja voidaan lisätä tai muuttaa tulostinohjaimen asennuksen jälkeen vain kirjautumalla sisään järjestelmänvalvojan oikeuksin.
  1. Avaa kansio, jossa näkyvät asennetut tulostimet. (Katso Avaa asennettujen tulostimien luettelo.)
  2. Napsauta Windows-tietokoneissa, joissa käyttäjätilien valvonta on käytössä, Fiery-palvelimen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella, valitse Suorita järjestelmänvalvojana ja valitse sitten Tulostimen ominaisuudet tai Ominaisuudet.

User Account Control (Käyttäjätilien valvonta) -ikkuna avautuu.

Valitse User that has administrator privileges (Käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet), kirjoita salasana ja valitse OK.

3. Napsauta haluamaasi tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Printer properties (Tulostimen ominaisuudet) tai Properties (Ominaisuudet).
  4. Napsauta Accessories (Apuohjelmat) -välilehteä (tai Configuration (Määritys) tai Installable Options (Asennettavissa olevat vaihtoehdot)) ja tarkista, että haluamasi vaihtoehto on käytettävissä.
  5. Jos haluat noutaa asennetut vaihtoehdot itse tulostimesta, valitse Two-Way Communication (Kaksisuuntainen tiedonsiirto), syötä tulostimeen yhdistetyn Fiery-palvelimen IP-osoite tai DNS-nimi ja valitse Update (Päivitä).
  6. Jos haluat määrittää asennetut vaihtoehdot manuaalisesti, valitse haluamasi vaihtoehto Available Options (Mahdolliset vaihtoehdot) -luettelosta ja napsauta Add (Lisää). Jos haluat palauttaa asennetut vaihtoehdot oletusasetuksiin, valitse Defaults (Oletukset).
    Huomautus: Varmista, että vaihtoehto on asennettu tulostimeen.
  7. Jos haluat päivittää ohjaimen asennetut valinnat automaattisesti aina sen avautuessa, valitse Update Fiery Driver When Opened (Päivitä Fiery Driver avattaessa).

Tämä estää ristiriidat valittujen asetusten välillä, kun yksi tai useampi asennettu vaihtoehto muuttuu tai ei ole enää käytettävissä.

8. Jos haluat sähköpostitse ilmoituksen tulostuksen aikana ilmenneistä virheistä, valitse Enable E-mail Notification (Ota käyttöön sähköposti-ilmoitus) ja kirjoita sähköpostiosoite, johon ilmoitus lähetetään.

Enable E-mail Notification (Ota käyttöön sähköposti-ilmoitus) on näkyvissä vain, jos sähköpostipalvelu on otettu käyttöön asennuksen yhteydessä Fiery-palvelimessa. (Ohjeita on käyttäjän opassarjan kohdassa Configuration and Setup).

9. Napsauta Apply (Käytä) ja napsauta sitten OK.

OK-painike täytyy valita, jotta tulostinohjain käyttäisi oikeita asennettavissa olevia vaihtoehtoja.

Huomautus: Asennettavissa olevat vaihtoehdot eivät näy oikein, jos suljet ikkunan valitsemalla Cancel (Peruuta)- tai Close (Sulje) -kuvakkeen.