Fiery Driver for Windows

Fiery Driver lar programmene dine kommunisere med din Fiery server, og skrive ut dokumenter.

Fiery Driver fungerer med Fiery servers som bruker PostScript-språket.

Når du bruker Fiery Driver, observer følgende:

• Fiery Driver har standardinnstillinger for de fleste programmer og skrivere. Du kan enkelt endre innstillingene hvis du installerer et nytt skrivervalg eller ønsker å angi en bestemt funksjon.

• Utskriftsvalg og deres innstillinger gir deg tilgang til spesialfunksjonene til skriveren din. For eksempel vil Dupleks-valget la deg angi retningen på utskrevne bilder.

• Noen Fiery Driver-utskriftsalternativer (dokumentegenskaper) er også tilgjengelige fra programmene dine når du skriver ut en jobb.

• Generelt sett vil det å endre Fiery Driver-utskriftsalternativene fra Enheter og skrivere (eller Skrivere og telefakser eller Skrivere )-mappen endre de globale innstillingene som gjelder for alle jobber som skrives ut med den valgte skriveren. Du må kanskje også velge de samme innstillingene fra programmet, fordi programspesifikke innstillinger kan overstyre de globale innstillingene. Utskriftsinnstillinger som er valgt i programmet, gjelder vanligvis for gjeldende økt mens du har programmet åpent.

Når du skriver ut fra programmer som har programspesifikke alternativer for full blødning og skalering, anbefaler vi at du definerer disse innstillingene i Fiery Driver for de fleste programmer. For Adobe-programmer, hvis innstillingene for full blødning og skalering er gjort i Skriv ut-dialogboksen i programmet, og du ikke angir dem i Fiery Driver for å matche innstillingene i programmet, kan det endre utskriftskaleringen og det utskrevne bildet.

Hvis du vil vite mer om spesifikke Fiery Driver-utskriftsinnstillinger og utskriftsvalg, se Utskrift, som er en del av brukerdokumentasjonen.