Angi påloggingsinformasjon

Hvis Fiery server krever brukergodkjenning for utskrift, må du skrive inn brukernavn og passord når du bruker til å skrive ut.

Merk: Påloggingen kan være nettverksdomenet\brukernavnet eller et lokalt brukernavn. Kontakt systemansvarlig for å få informasjon om systemets krav.
  1. Åpne kategorien Fiery Printing. (Se Åpne kategorien Fiery Printing.)
  2. Klikk Jobbinformasjon -ikonet, og utvid Brukergodkjenning.
  3. Fjern merket for Jeg er gjest .

Hvis du ikke har en Windows-pålogging, huker du av avhukningsboksen.

Merk: Fiery server må konfigureres til å tillate gjesteutskrift.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Merk av for Bruk Windows-pålogging til å sende inn Windows-brukernavnet og -passordet.

• Skriv inn brukernavn og passord i feltene.

Merk: Det kan hende at avmerkingsboksen Bruk Windows-pålogging ikke vises, avhengig av hvilken type brukergodkjenning som er konfigurert på datamaskinen.
  5. Klikk på Valider for å bekrefte at Fiery server gjenkjenner brukernavn, passord og rettigheter.
    Merk: Validering fungerer bare hvis Toveis kommunikasjon er aktivert.
  6. Angi utskriftsinnstillingene etter behov, og skriv deretter ut dokumentet.