Skrive ut dobbeltsidige jobber

Du kan skrive ut en ensidig jobb som en dobbeltsidig jobb ved å angi en dobbeltsidig innstilling, som bestemmer retningen på utskrevne bilder.

Merk: Dupleksinnstillingene som vises, varierer avhengig av skriveren.

Hvis dokumentet har et sideantall med oddetall, setter dette alternativet inn en tom side på slutten av jobben.

1. I programmet klikker du på Fil > Skriv ut og velger Fiery server som skriveren din.
  2. Klikk knappen som viser vinduet Dokumentegenskaper.

Rekkefølgen med trinn som åpner vinduet Dokumentegenskaper varierer i henhold til programmet.

3. Klikk på Oppsett-ikonet.
  4. Velg en av dupleksinnstillingene:
    • Skriv ut toppen av bildet på side 1, på samme kant av siden som toppen av bildet på side 2.

Portrett Landskap\
    • Skriv ut toppen av bildet på side 1, på motsatt side fra toppen av bildet på side 2.

Portrett Landskap\
Hvis du vil ha mer informasjon, se i dokumentasjonen som følger med skriveren.