Kommandolinjeinstallasjon av Fiery Driver

Windows-driverfilen som brukes for zwebs, PRNTDRV.EXE, støtter nå stille installasjon av driveren på en hvilken som helst klient. Denne funksjonen støtter bedriftsinstallasjon av Windows-driveren gjennom de forskjellige tredjeparts distribusjonsverktøyene.

Hvis du vil vise feil, velger du Windows-loggprogrammet for > > Hendelsesliste. PRNTDRV.EXE vil bli oppført som feilkilde.
Merk: Feilmeldinger vises også i kommandovinduet.
Følgende funksjoner støttes:
  • StarteFiery Driver installasjonsveiviseren
    Merk: Start PRNTDRV for å starte Fiery Driver installasjonsveiviseren.EXE enten fra kommandolinjen eller Windows Utforsker.
  • Stille installasjon av skriverdriver og skriver
  • Liste over modeller som driverpakken støtter
  • Liste over lokalene som driverpakken støtter
  • Utpakking av driverpakke
  • Merk: De fire siste funksjonene som er oppført, åpnes ved å bruke spesifikke parametere på PRNTDRV.EXE fra kommandolinjen.
Merk: For alle funksjoner åpner du kommandovinduet CMD.EXE i administratormodus. Når kommandovinduet åpnes, endrer du mappen til målmappen der PRNTDRV.EXE ligger.

Starte Fiery Driver installasjonsveiviseren

Fiery Driver Installasjonsprogrammets Wizard Setup.exe startes hvis det ligger i driverpakken og ingen parametere sendes til PRNTDRV.EXE, som kan utføres ved å:
  • Dobbeltklikke på PRNTDRV.EXE fra utforskeren
  • Skrive inn PRNTDRV.EXE i kommandovinduet
Merk: Hvis du dobbeltklikker på PRNTDRV.EXE, vises ikke vinduet for utpakking av skriverdriverpakker. I stedet fortsetter installasjonen av skriverdriveren, og Fiery Driver installasjonsveiviseren vises.

Skriverdriver og stille skriverinstallasjon

Kommando: PRNTDRV.EXE /install [-i ipaddress/hostname] [-l locale] [-m model] [-p printername] [-q queue]

• -i angir IP-adressen/vertsnavnet til utskriftsserveren som skriveren peker til. Det er opp til brukeren å kontrollere at den angitte IP-adressen/vertsnavnet tilhører en gyldig utskriftsserver. Ingen gyldighetssjekker vil bli utført. Denne parameteren kreves, og det rapporteres en feil hvis den mangler.
  • -l angir den to-bokstavers nasjonaliteten for skriverdriveren som skal installeres. Hvis skriverdriverpakken støtter mer enn ett språk, kreves denne parameteren, og det rapporteres en feil hvis den mangler. Hvis skriverdriverpakken er nasjonalitetsspesifikk, kreves ikke denne parameteren fordi det bare vil være én driver tilgjengelig for installasjon i driverpakken.
  • -m spesifiserer drivermodellen som skal installeres. Driverpakken støtter vanligvis minst to modeller av skriverdriveren. Denne parameteren kreves, og det rapporteres en feil hvis den mangler.
    Merk: Modellnavnet må være i doble anførselstegn.
  • -p angir navnet på skriveren. Denne parameteren er valgfri, og hvis den ikke er angitt, angis skrivernavnet som det samme navnet som skrivermodellen.
    Merk: Skrivernavnet skal angis i doble anførselstegn.
  • -q angir utskriftskøen som skriveren skal skrive ut til. Det kan være en av sperrings-, utskrifts- eller direktekøene, eller navnet på en virtuell skriver. Det er opp til brukeren å kontrollere at den angitte utskriftskøen eller den virtuelle skriveren finnes på serveren. Denne parameteren er valgfri, og hvis den ikke er angitt, vil utskriftskøen som standard «skrive ut».

Liste over modeller som driverpakken støtter

Kommando: PRNTDRV.EXE /listmodels [nasjonale innstillinger]

Om du vil vise modellene som støttes av den angitte nasjonale innstillingene, må de nasjonale innstillingene på to bokstaver angis ved siden av bryteren /listmodels . Hvis den angitte nasjonale filen er ugyldig eller ikke støttes av driverpakken, rapporteres det en feil. Denne parameteren kreves hvis driverpakken støtter mer enn én nasjonal innstilling. Hvis driverpakken er nasjonalt spesifikk (kun støtter én nasjonal innstilling), ignoreres denne parameteren.

Liste over lokaler som driverpakken støtter

Kommando: PRNTDRV.EXE /listlocales

Utpakking av driverpakke

Kommando: PRNTDRV.EXE /extract [bane]

Parameteren [path] er valgfri, og hvis den ikke angis, pakkes driverpakken ut til Prntdrvr-mappen , som ligger i en annen mappe med PRNTDRV.EXE. Hvis banen er angitt, må den være absolutt.