Endre utskriftsinnstillinger med Fiery Driver

Du kan endre utskriftsinnstillingene for gjeldende dokument eller for alle dokumenter du sender fra datamaskinen.

Hvor du endrer en innstilling, bestemmer omfanget av endringen:

• Endringer som gjøres fra et program, gjelder vanligvis for dokumenter som skrives ut mens programmet er åpent.

• Endringer som gjøres i Utskriftsinnstillinger, gjelder for den valgte skriveren og alle utskriftsjobber som sendes til skriveren. Hvis du imidlertid kan angi samme innstilling for utskriftsalternativ i programmet, kan programinnstillingen overstyre innstillingen i Utskriftsinnstillinger.

Merk: Hvis du bruker Utskriftsinnstillinger til å endre en utskriftsinnstilling for ett enkelt dokument, må du huske å endre innstillingen tilbake til standardverdien før du skriver ut andre dokumenter, om nødvendig, i løpet av gjeldende programøkt. Når du lukker programmet, gjenopprettes alle innstillingene til standardverdiene i Utskriftsinnstillinger.

Noen oppgaver krever en bestemt metode for å endre innstillinger. Du må for eksempel gjøre alle endringer i skriftypetinnstillingene i Utskriftsinnstillinger, ikke fra et program. Hvis programmet ikke lar deg endre innstillingene, bruker du Utskriftsinnstillinger.