Åpne listen over installerte skrivere

Hvordan du navigerer til listen som viser skriverne som er installert på en datamaskin, avhenger av operativsystemet.

1. Naviger til enhetene og skriverne på nettverket.

Skriverne vises i fanen Skrivere og skannere, eller i mappen Enheter og skrivere.

2. Gjør ett av følgende:
    • Windows 11: Høyreklikk på Start-knappen nederst til venstre på skjermen på skrivebordet. Klikk på Innstillinger. Klikk på Bluetooth og enheter, og velg deretter Skrivere og skannere.
    • Windows Server 2022: Høyreklikk på Start-knappen nederst til venstre på skjermen på skrivebordet. Klikk på Innstillinger. Klikk på Enheter og velg deretter Skrivere og skannere.
    • Windows Server 2019: Høyreklikk på Start-knappen nederst til venstre på skjermen på skrivebordet. Klikk på Innstillinger. Klikk på Enheter og velg deretter Skrivere og skannere.
    • Windows 10 / Server 2016: Høyreklikk på Start-knappen nederst til venstre på skjermen på skrivebordet. Klikk på Innstillinger. Klikk på Enheter og velg deretter Skrivere og skannere.
      Merk: Fiery Driver støtter alle versjoner av Windows 10, inkludert versjon 21H2 og tidligere.