Tilpass hurtigtilgang i kategorien Fiery Printing

Hurtigtilgang i kategorien Fiery Printing kan tilpasses for å inkludere ofte brukte utskriftsalternativer.

Dette sparer tid fordi du ikke må åpne alle de andre ikonene for utskriftsalternativer for å angi alternativene du plasserte i Hurtigtilgang.

Når du plasserer et utskriftsalternativ i Hurtigtilgang, vises det fortsatt under det opprinnelige ikonet for utskriftsalternativ. Du kan angi alternativet fra begge plasseringene.

Hurtigtilgang støtter ikke utskriftsalternativer, som for eksempel Blandet medium i kategorien Medier, som åpnes i et nytt vindu når du velger dem.

1. Gjør ett av følgende:
    • Åpne mappen som viser de installerte skriverne i vinduet Utskriftsinnstillinger, høyreklikk på ønsket skriverikon og velg Utskriftsinnstillinger. (Se Åpne listen over installerte skrivere.)

• Klikk på fil > utskrift eller fil > utskriftoppsett i ett program, og velg deretter Fiery server som skriver. Klikk knappen som viser vinduet Dokumentegenskaper.

Rekkefølgen med trinn som åpner vinduet Dokumentegenskaper varierer i henhold til programmet.

2. Klikk på kategorien Fiery Printing.
  3. Klikk på Hurtigtilgang-ikonet og klikk deretter på Tilpass.
  4. Legg til eller fjern en snarvei ved å velge én og flytte den fra listenTilgjengelige snarveier til/fra listen Gjeldende snarveier.
    Merk: Kategorien Hurtigtilgang kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle alternativene fra Hurtigtilgang, går det tilbake til standardgruppen med alternativer.
  5. Klikk på OK for å lagre endringene.