Bruke Fiery Driver til å angi alternativer som er installert på skriveren

Hvis du skal kunne bruke utskriftsalternativene for skriveren og Fiery server riktig, må du konfigurere Fiery server fra datamaskinen for alternativene som er installert på skriveren.

Når Toveis kommunikasjon er slått på, overstyres eventuelle manuelle innstillinger du har gjort i de installerbare alternativene. Med Toveis kommunikasjon kan Fiery Driver også sende en spørring til skriveren og hente alternativene som er installert. De installerte alternativene er oppført i listen Installerte alternativer, og Fiery Driver-innstillingene som aktiveres, avhenger av de alternativene.

Når du konfigurerer installerbare alternativer manuelt, må det gjøres i samsvar med den faktiske konfigurasjonen av skriveren. Ellers er det ikke sikkert at utskriftsalternativene som vises i Fiery Driver, stemmer med utskriftsalternativene som faktisk er tilgjengelige.

Du kan også gå tilbake til alternativenes standardverdier.