Med Fiery Driver kan dina program kommunicera med Fiery-server och skriva ut dokument.

Med Fiery-egenskaper, en plug-in för Fiery Driver för Mac OS, kan program skriva ut dokument till Fiery-server.

Tänk på följande när du använder Fiery-egenskaper:

• Fiery-egenskaper har standardinställningar för de flesta program och skrivare. Du kan lätt ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ha andra inställningar för en specifik funktion.

• När du skriver ut ett jobb når du Fiery-egenskaper direkt från dialogrutan Skriv ut i Mac OS.

• Med utskriftsalternativ och deras inställningar kan du använda skrivarens specialfunktioner. Med utskriftsalternativet Dubbelsidig kan du till exempel ställa in orientering för bilder som skrivs ut.

• När du skriver ut från program som har programspecifika alternativ för fullt utfall och skalning rekommenderar vi att du antingen definierar utskriftsalternativsinställningarna i Fiery Driver eller under Utskriftsformat i programmet.

Mer information om specifika utskriftsinställningar och -alternativ för Fiery Driver finns i Utskrift, som är en del av användardokumentationen.