Använd Fiery Driver för att ställa in alternativ som installerats på en skrivare

För att använda skrivaralternativen för skrivaren och Fiery-server på lämpligt sätt måste du konfigurera datorn för de alternativ som är installerade på skrivaren. Om du skapar en skrivare med Fiery Printer Driver Installer, konfigureras de installerade alternativen automatiskt.

Med dubbelriktad kommunikation kan Fiery Driver undersöka skrivaren och hämta de alternativ som har installerats. Fiery Driver visar installerade alternativ på fliken Alternativ (eller Drivrutiner) i Alternativ och tillbehör och aktiverar utskriftsalternativsinställningarna som styrs av dessa alternativ.

Du kan manuellt konfigurera de installerade alternativen för Fiery-server som datorn använder. För att ändra installerade alternativ måste du använda fliken Alternativ (eller Drivrutin) i Alternativ och tillbehör under skrivarinställningsverktygen i Mac OS.

När du konfigurerar installerbara alternativ manuellt kan du bara aktivera alternativ som har installerats på skrivaren. I annat fall kan det hända att de utskriftsalternativ som visas i Fiery Driver inte överensstämmer med de alternativ som faktiskt finns tillgängliga.

Du kan ställa in installerade alternativ från Skrivare och skannrar i Systeminställningar.