Använda bildförskjutning

Bildförskjutning påverkar bildens förskjutning för hela jobbet och inte per sida.

Du kan däremot ange justeringsinställningar för framsidor (udda) och baksidor (jämna). Bildförskjutning förhindrar att bilden beskärs.

Obs: Bildförskjutning stöds inte för Skapa broschyr och Samlad utskrift.

Använd Bildförskjutning för att:

• Korrigera när skrivarens pappersbana inte är centrerad.

• Justera innehållet med förtryckta fält på formulär.

• Justera innehållet på papperets ena sida med innehåll som redan skrivits ut på papperets andra sida.

1. Klicka på Arkiv > Skriv ut i programmet och välj Fiery-server som skrivare.
  2. Öppna dialogrutan Alla egenskaper. (Se Öppna dialogrutan Alla egenskaper i Fiery-funktioner.)
  3. Klicka på ikonen Efterbehandlare.
  4. Utvidga alternativet Bildförskjutning och välj Bildförskjutning.
  5. Välj måttenheter.
  6. Ange bildförskjutningsinställningarna för Framsida och Baksida i fälten för axel X och Y.
    Obs: Maxvärdet för både X- och Y-axeln är 999,99 punkter/13,89 tum/352,77 mm.
  7. För att justera bilder på fram- och baksida proportionellt väljer du Justera fram- och baksidesbild.