Fiery Driver-grupper

Fiery Driver-grupper skriver för enkelhetens skull ut alternativ efter kategorier. Varje grupp eller flik innehåller utskriftsalternativ som hör ihop med eller kompletterar varandra.

• Snabb åtkomst - Innehåller dubblettalternativ från andra jobbegenskapsgrupper. Det kan anpassas och varje utskriftsalternativ kan läggas till eller tas bort från vyn. Med fliken Snabb åtkomst kan du snabbt hitta utskriftsalternativ utan att behöva bläddra genom alla flikarna för jobbegenskaper.

• Jobbinfo - All information om jobbet, däribland användarinformation som kanske krävs för autentisering och jobbhantering.

• Media - Attribut och källor för utskriftspapper eller papper som ska infogas.

• Layout - Anger utskjutning av utskriftsjobbet och broschyrprocessen på mediet/arket, förutom för placering som kompenserar för efterbehandlingsalternativ, t.ex. Fackjustering.

• Färg - Färginställningar och grafikfunktioner (när de aktiverats). Fliken visas inte när du ansluter till en svartvit skrivare.

• Bild - Alla bildkvalitetsinställningar som stöds av ansluten Fiery-server och skrivare.

• Efterbehandlare - Utskriftsalternativ som hör ihop med efterbehandlingsutrustning på skrivaren, men också bildförskjutning för att kompensera för efterbehandlingsalternativ. Dessa alternativ åsidosätter inställningarna i Fiery-servers Skrivarinställning men kan ändras från Command WorkStation.

• VDP - Alla VDP-inställningar (Variable Data Printing), t.ex. FreeForm och avancerade VDP-inställningar.

• Stämpling - Alla bildstämplingsalternativ som lägger till eller döljer/tar bort bilder i jobbet. Detta inkluderar också vattenstämpelegenskaper som anger vattenstämplars placering och stil.

Obs: Fliken Stämpling kanske inte stöds för alla Fiery-servrar.
  • Skrivare - Information om skrivarstatus som innehåller aktuellt papper och tonernivåer.

Obs: Dubbelriktad kommunikation för skrivaren måste aktiveras för att information på fliken Skrivare ska uppdateras.