Fiery Driver Updater

Fiery Driver Updater är installerad som en del av skrivardrivrutinsinstallationen. Fiery Driver Updater har möjlighet att söka efter uppdaterade skrivardrivrutiner varje gång du loggar in på datorn.

Obs: Fiery Driver Updater kan bara installeras av en administratör eller en användare som har administratörsbehörighet.

Uppdateringar för vanliga drivrutinskomponenter erbjuds via Fiery Driver Updater efter behov. Produktspecifika uppdateringar erbjuds inte via Fiery Driver Updater.

Uppdateringsmeddelanden kan aktiveras eller inaktiveras från Fiery Driver Updater, vilken kan öppnas från Mac OS-mappen Program (klicka på > Program).

Om du stänger av meddelanden kommer även uppdateringskontrollen för Fiery Driver att stängas av.

När du klickar på Sök efter drivrutinsuppdatering på fliken Om i Fiery Driver visas ett meddelande som uppmanar dig att starta Fiery Driver Updater från mappen Program.

Tänk på följande när du använder Fiery Driver Updater:

• Fiery Driver Updater listar alla Fiery Drivers version 5.0 och senare som är installerade på det lokala systemet och uppdaterar endast Fiery Drivers version 5.0 och senare versioner.
  • Efter installationen av drivrutinen, som även installerar Fiery Driver Updater måste du logga ut och logga in för att slå på automatiska dagliga kontroller efter drivrutinsuppdateringar.
  • När en drivrutinsuppdatering är tillgänglig visas uppdateringen som en hyperlänk i Fiery Driver Updater-fönstret. Klicka på länken för att öppna en webbsida som listar versionsinformationen för just den drivrutinsuppdateringen.
  • Efter drivrutinsuppdateringen har installerats, uppdateras versionen på fliken About för att matcha den tillgängliga drivrutinsuppdateringens version som visas i Fiery Driver Updater-fönstret.
  • Om Fiery Software Manager installeras på klientsystemet och du uppmanas att starta om datorn visar också Fiery Driver Updater en uppmaning om att starta om.

Kundinformation för Fiery Driver Updater