Anpassa vyn Snabb åtkomst i Fiery-egenskaper

Du kan anpassa vyn Snabb åtkomst, ett område under Fiery-egenskaper, med utskriftsalternativ som du ofta använder. Detta sparar tid då du inte behöver öppna alla de övriga utskriftsikonerna för att ställa in alternativen du placerat i vyn Snabb åtkomst.

När du placerar ett utskriftsalternativ i vyn Snabb åtkomst visas det fortfarande under sin ursprungliga ikon. Du kan ställa in alternativet från båda platserna.

Snabb åtkomst har inte stöd för utskriftsalternativ, till exempel Blandade media på fliken Media, som öppnas i ett nytt fönster.

Alla utskriftsalternativ i fönstret Snabb åtkomst ligger utanför skrivardrivrutinen Jobbegenskaper. Om du väljer något av dem åsidosätts alla förinställningar som valts tidigare. Om du använder en förinställning och har ändrat någon inställning i fönstret Snabb åtkomst (förutom antal kopior) återställs förinställningens namn.

1. Klicka på Arkiv > Skriv ut i programmet och markera Fiery-server som skrivare.
  2. Klicka på Fiery-egenskaper i rullgardinslistan.
  3. Klicka på Anpassa för att specificera alternativen som visas i fönstret Snabb åtkomst.
  4. Lägg till eller ta bort en genväg genom att markera den och flytta den från listan Tillgängliga genvägar till/från listan Befintliga genvägar.
    Obs: Vyn Snabb åtkomst kan inte vara tom. Om du tar bort alla alternativ från fliken Snabb åtkomst återgår den till standardalternativen.